Sunset Walk 9 juli 2022

Doe mee op zaterdag 9 juli met de Sunset Walk! Met dit wandelevent wil de hersenstichting meer aandacht vragen voor de onzichtbare gevolgen van een hersenaandoening.

Al ruim 4 miljoen mensen moeten dagelijks leven met de gevolgen van een hersenaandoening. Daar wordt meestal aan voorbij gegaan, omdat je er aan de buitenkant vaak niets van ziet. Onzichtbare gevolgen die een grote impact hebben op het dagelijkse leven. Dus wandel samen, praat, luister, kijk en sta onderweg ook eens stil bij wat leven met een hersenaandoening voor iemand betekent. Zo zetten we samen de eerste stap naar meer bewustwording en begrip.

Loop je mee? In Noordwijk loop je 10 of 5 km. Is dit wat ver voor je of ben je minder goed ter been? Dan hebben we een speciale route van 3,5 km. Dit kan individueel of in een team. Ook kan je in je eigen omgeving een route lopen. Schrijf je in en laat je sponsoren, want met jouw steun kunnen wij onderzoek financieren dat bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met een hersenaandoening.

Voor meer info/inschrijven, kijk op www.hersenstichting.nl