Bel ons:

072-520 40 70

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lara Sijtema

Specialisatie: Kinderfysiotherapie, Sensorisch Informatieverwerkings Therapeut, Kindercoach & Opvoedcoach (BIG 19055621504) 

Sinds 2003 werk ik met veel plezier bij Fysiotherapie Elisabeth. In 2001 studeerde ik af als Fysiotherapeut en in 2005 als Kinderfysiotherapeut. Vervolgens heb ik me op meerdere gebieden in de kinderfysiotherapie gespecialiseerd en heb ik coaching-opleidingen gevolgd welke ik goed kan integreren in mijn kinderfysiotherapeutische behandeling en begeleiding.

Werken met kind én ouders is een van mijn passies. De hulpvraag vormt het uitgangspunt en het kind staat hierbij altijd centraal.
Werken vanuit openheid en vertrouwen, het benutten van mogelijkheden en kansen én het vergroten van het zelfvertrouwen van het kind vind ik erg belangrijk.
Ouder en kind spelenderwijs zien 'groeien' is iets waar ik iedere keer weer van kan genieten.

Naast mijn reguliere werkzaamheden in de praktijk ben ik ook actief betrokken bij het opzetten van projecten en multidisciplinaire samenwerkingen met collega hulpverleners en specialisten.
Een mooi voorbeeld hiervan is 'Praktijk voor KIND & JEUGD Alkmaar' waar we met een geweldig team zorg dragen voor laagdrempelige, multidisciplinaire behandelingen onder één dak.