Bel ons:

072-520 40 70

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MS Motion

bericht van 13 april 2018

"Fysiotherapeute Josine Veldman aan het woord"
Super trots zijn wij op Marieke. Na twee jaar van intensief revalideren na een hersenbloeding (o.a. bij ons in de praktijk) gaat zij samen met haar familie 5 km wandelen. 

Dit doet zij op 3 juni in Rotterdam voor het goede doel; het MS fonds.
Zij loopt voor haar zwager Ronald (die MS heeft) en natuurlijk ook voor alle anderen die deze ziekte hebben. Ook wij zien dagelijks mensen met MS bij ons in de praktijk en wij hopen dat er veel geld wordt opgehaald voor onderzoek naar deze ziekte!
Wilt u helpen sponsoren? 

MS Motion is een jaarlijks terugkerend wandel- en hardloopevenement om geld op te halen voor onderzoek naar de chronische ziekte MS. 
Voor meer informatie www.msmotion.nl

 

"Zus van Marieke aan het woord"
Ik Esmeralda Nieboer, heb samen met mijn familie keihard gestreden om mijn zus Marieke weer op de been te krijgen (letterlijk) na een ernstige hersenbloeding in 2016. Nu is Marieke zo ver gekomen dat zij zich samen met ons kan en wil inzetten voor een ander doel en wel MS. 

Wij lopen voor Ronald Bok, mijn partner die sinds 2008 met deze ziekte te kampen heeft en ook met ons mee is deze loop. En de familie zou niet compleet zijn zonder mijn vader Cees, moeder Eef en dochter Ezra. Samen hopen wij minimaal 500 Euro op te halen. https://www.msmotion.nl/team/familie-nieboer?utm_source=kentaa&utm_medium=facebook&utm_campaign=msmotion