Bel ons:

072-520 40 70

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugdsportfonds

bericht van 25 september 2017

Alle kinderen moeten kunnen sporten! Als kinderen bij ons getraind hebben in bv onze sportgroep 'SportMaatjes', en daarna door willen sporten op een reguliere sportvereniging, dan merken wij dat sommige gezinnen daar niet de financiële mogelijkheden voor hebben. Dan is er het Jeugdsportfonds!

Het Jeugdsportfonds Alkmaar is een stichting die binnen haar financiële mogelijkheden zorgt dat kinderen in groepsverband kunnen sporten. Het gaat om kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar, woonachtig in Alkmaar waarvan de ouders financieel niet draagkrachtig zijn. Het geld dat hiervoor beschikbaar is kan gebruikt worden voor contributie/lesgeld, maar ook voor kleding, materialen e.d. De ouders of kinderen kunnen zelf geen aanvraag bij het Jeugdsportfonds indienen.

Een beroep op het Jeugdsportfonds kan uitsluitend worden gedaan door een intermediair, een persoon die professioneel betrokken is bij het kind. Onze Kinderfysiotherapeuten Charlot, Roos en Lara zijn alle drie intermediair voor het Jeugdsportfonds omdat zij van mening zijn dat ieder kind moet kunnen sporten! www.jeugdsportfonds.nl