Bel ons:

072-520 40 70

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bericht van 01 maart 2018

Nederland telt jaarlijks ruim 70.000 gevallen van handletsel door een ongeval, nog afgezien van de aangeboren en verworven handletsels. Dat heeft vaak grote gevolgen voor de dagelijkse activiteiten, zoals bijvoorbeeld schrijven, knoopjes vastmaken en brood smeren.

lees meer
bericht van 23 februari 2018

Onze kinderfysiotherapeuten Roos, Lara en Charlot aan de klus op de nieuwe locatie van Kind & Jeugd Praktijk Elisabeth!

lees meer
bericht van 16 februari 2018

Vanaf deze week zal het inloopspreekuur op de AMHC weer starten. Mocht u last hebben van een blessure dan kunt u
vrijblijvend binnen lopen bij Diederik op de woensdagen tussen 17:30 en 20:00.

lees meer
bericht van 08 februari 2018

‘Mensen met een beroerte herstellen beter wanneer zij intensief oefenen’

Reade heeft samen met de afdeling Revalidatiegeneeskunde van het VU Medisch Centrum het CARE4STROKE programma ontwikkeld.

lees meer
bericht van 27 januari 2018

"Kanker overwonnen, maar werken blijft nog jaren lastig"

Nederlandse werkgevers, leidinggevenden en collega’s hebben te weinig begrip voor werknemers die in het verleden kanker hebben gehad. Ex-kankerpatiënten kampen na hun behandeling vaak nog met vermoeidheid en andere klachten. Omdat daar te weinig rekening mee wordt gehouden, geven ze hun werkgevers en collega’s een onvoldoende.

lees meer
bericht van 19 januari 2018

Er start weer een cursus babymassage bij Fysiotherapie Elisabeth!
Wil je meedoen, er is nog een plekje vrij.

De Mama Fit is verplaatst naar maandag van 12.00 uur tot 13.00 uur.
Ook hier zijn nog enkele plekken vrij. Voor informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bericht van 12 januari 2018

Binnen de muren van Fysiotherapie Elisabeth is ‘Kind- en Jeugdpraktijk Elisabeth’ een feit! Praktische multidisciplinaire laagdrempelige hulp voor kinderen vanuit verschillende nauw samenwerkende disciplines waarbij kind, ouder en directe omgeving van het kind centraal staan. Allemaal onder 1 dak!

lees meer
bericht van 21 december 2017

Uit grootschalig onderzoek van zorgverzekeraar CZ en het Radboudumc blijkt dat gespecialiseerde ParkinsonNet fysiotherapie leidt tot betere zorg en ook nog goedkoper is.

lees meer
bericht van 15 december 2017

Dat bewegen bij knie artrose belangrijk is komt uit heel veel onderzoeken naar voren. Maar hoe moet je dat dan aanpakken? Ten eerste is zelf actief blijven zoals met fietsen en wandelen van groot belang.

lees meer
bericht van 08 december 2017

Op donderdag 7 december hebben onze Parkinson-therapeuten Linda, Bernadette en Josine het jaarlijkse ParkinsonNet congres in Rotterdam gevolgd.
Hier werden de nieuwste inzichten en onderzoeken m.b.t. de behandeling van Parkinson gepresenteerd. Zij kijken terug op een leuke en vooral leerzame dag. 

 

bericht van 06 december 2017
De zwarte Pieten hadden opgemerkt dat er door de kinderen bij Fysiotherapie Elisabeth heel hard werd gewerkt.
lees meer
bericht van 01 december 2017
56 procent van de Nederlanders wacht minstens enkele weken voordat zij met fysieke klachten contact opnemen met de fysiotherapeut. Dat blijkt uit het onderzoek Fysiotherapie onder ruim duizend Nederlanders, uitgevoerd door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.
lees meer
bericht van 27 november 2017

Mensen met de diagnose Diabetes Mellitus type 2 hebben een te hoge bloedsuikerspiegel die meestal veroorzaakt wordt door een verminderde werking van de alvleesklier of afname van de insulinegevoeligheid van de spieren.

lees meer
bericht van 21 november 2017

Er komt weer een workshop "ontspannen bevallen".

We geven de workshop vanuit dezelfde visie, maar hebben beiden een heel verschillende achtergrond, tezamen met de coaching op maat, maakt dit deze workshop uniek.

lees meer
bericht van 17 november 2017

FNS staat voor Functioneel Neurologische Symptomen.
Het gaat hierbij om gevoelsstoornissen, vermoeidheid, spierzwakte en pijn. Dit zijn symptomen die ook voorkomen bij neurologische aandoeningen.

lees meer
bericht van 15 november 2017

Wij werken continu aan verbetering van de kwaliteit van onze zorg. Dit lukt onder andere door de mening van onze patiënten te horen.

lees meer
bericht van 01 november 2017

We hebben een nieuwe collega! Luuk van der Ven komt ons team versterken. Luuk is algemeen fysiotherapeut en werkt op de maandag, donderdag en zaterdag.

bericht van 23 oktober 2017

Vanaf donderdag 2 november neemt onze nieuwe baliemedewerkster Astrid Verbiest de werkzaamheden van Eugenie Sleebos over.

lees meer
bericht van 19 oktober 2017

In Nederland maakt iedere vijf minuten een 65-plusser een val waardoor hij of zij naar de Spoedeisende Hulpafdeling van een ziekenhuis moet. In augustus dit jaar heeft de Gezondheidsraad de beweegnorm aangescherpt.

lees meer
bericht van 16 oktober 2017

Wat kan handtherapie voor u doen? De hand is misschien wel het mooiste gereedschap dat we bezitten. Elke dag hebben we onze handen nodig om te werken, onszelf en elkaar te verzorgen, te sporten en lief te hebben.

lees meer