Bel ons:

072-520 40 70

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bericht van 03 juli 2020

Kinderfysiotherapeute Lara heeft haar opleiding tot ‘Kindercoach & Opvoedcoach’ afgerond. 

lees meer
bericht van 02 juli 2020

Fysiotherapie Elisabeth heeft zijn hoofdlocatie aan de van Everdingenstraat, het oorspronkelijke St. Elisabeth Ziekenhuis.
De eerste steen van dit pand is 95 jaar geleden gelegd (juli 1925).

lees meer
bericht van 26 juni 2020

Ook al is je kind nog zo jong, zijn gewicht in de gaten houden is nu al belangrijk.
Want op jonge leeftijd leg je de basis voor een gezonde levensstijl en kan je kind met een gezond gewicht opgroeien.

lees meer
bericht van 25 juni 2020

Onze oefentherapeut, Thijs Valk, biedt een vrijblijvende houdingscheck aan. Nieuwsgierig? Lees onderstaand artikel.

lees meer
bericht van 19 juni 2020

Sinds 2006 is de Wet Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie van kracht wat er in het kort op neerkomt dat u zonder verwijzing terecht kunt bij de fysiotherapeut.
Deze bepaalt of een behandeling direct gestart kan worden of dat het voor uw klacht nodig is om verder onderzoek te doen door een (huis)arts.

lees meer
bericht van 09 juni 2020

Roos heeft haar opleiding tot kinderbekkenfysiotherapeut aan de SOMT afgerond!

lees meer
bericht van 05 juni 2020

Helaas legt buitenspelen het tegenwoordig af tegen gamen. Gamen heeft het principe van de snelle beloning.

lees meer
bericht van 28 mei 2020

Goed nieuws! Per 1 juli starten we weer met alle oefengroepen. En omdat we begrijpen dat dat nog ver weg is starten wij per 8 juni met de Medische Trainings Therapie buiten!!

lees meer
bericht van 01 mei 2020

Mario Faro is gespecialiseerd Coronatherapeut, dat wil zeggen dat hij de revalidatie met u kan oppakken als u Corona gehad hebt.

Voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

bericht van 09 april 2020
Sportmaatjes training via ZOOM met fanatieke kinderen! Onze 2e online les was een succes! Kinderfysiotherapeuten Roos, Lara en Charlot zijn volgende week donderdag 16 april weer online van 15:30-16:30 uur! De kinderen die bij ons sporten krijgen automatisch een uitnodiging! Heb je niks ontvangen of wil je gewoon graag meedoen? Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
bericht van 02 april 2020

Het ‘ClaudicatioNet’ is per maart 2020 veranderd naar ‘Chronisch ZorgNet’. Stichting Chronisch ZorgNet is hét landelijke netwerk van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bij patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen (NCD’s).

lees meer
bericht van 01 april 2020

In verband met de huidige crisis hebben wij gewijzigde openingstijden. Wij zijn dagelijks van 9.00 uur tot 16.00 bereikbaar. Op zaterdag zijn we de komende tijd gesloten.

bericht van 31 maart 2020
Deze bizarre tijd vraagt om flexibiliteit en verandering! Onze groepstrainingen geven we online! Toegegeven, we moesten wennen. Maar de reacties zijn positief! Wilt u meedoen, kijk op onze homepage voor meer info!
bericht van 24 maart 2020

Deze tijd vraagt 'out of the box' denken. Vanaf deze week geven we medische trainingsgroepen en Floor zwangerschapsbegeleiding en hersteltraining via ZOOM. 

lees meer
bericht van 20 maart 2020

Voor veel mensen is het van belang dat de fysiotherapeutische zorg kan blijven doorgaan in deze periode van de corona crisis. Als het gaat om klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, kan wegvallen van fysiotherapie en oefentherapie gevolgen hebben voor onze patiënten, maar kan ook toenemende druk veroorzaken op de toch al overbelaste huisartsen en ziekenhuizen (KNGF, 17 maart 2020).

lees meer
bericht van 19 maart 2020

Vanwege de uitzonderlijke maatregelen van de overheid brengen we u graag ook via deze weg op de hoogte van de speciale uitzending van ParkinsonTV over het nieuwe coronavirus.

lees meer
bericht van 17 maart 2020

Wij kunnen beeldbellen met u. Kunt u of wilt u niet naar de praktijk komen, dan is er nu de mogelijkheid om via beeldbellen in contact te komen met uw behandelend therapeut.

lees meer
bericht van 15 maart 2020

Update over het Coronavirus en onze praktijk:
Onze 1 op 1 behandelingen met de patiënten gaan door!

Helaas worden alle groepstrainingen stopgezet tot 6 april 2020.

lees meer
bericht van 13 maart 2020

Alle therapeuten van Fysiotherapie Elisabeth zullen trachten de zorgverlening zoveel mogelijk te continueren, zowel in de praktijk als bij patiënten aan huis.

Om de verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan volgen wij de adviezen van het RIVM:

lees meer
bericht van 12 maart 2020

Uw rug doet steeds opnieuw pijn. De klacht aan uw nek komt wéér terug. Aan het eind van een lange werkdag weet u niet meer hoe u moet zitten om van de pijn af te komen. U kunt wachten tot dat de pijn uiteindelijk wegtrekt of denken dat er het er gewoon bij hoort.

lees meer