Bel ons:

072-520 40 70

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bericht van 25 maart 2020

In verband met de huidige crisis hebben wij gewijzigde openingstijden. Wij zijn dagelijks van 8.00 uur tot 17.00 bereikbaar. Op zaterdag zijn we de komende tijd gesloten.

bericht van 24 maart 2020

Deze tijd vraagt 'out of the box' denken. Vanaf deze week geven we medische trainingsgroepen en Floor zwangerschapsbegeleiding en hersteltraining via ZOOM. 

lees meer
bericht van 20 maart 2020

Voor veel mensen is het van belang dat de fysiotherapeutische zorg kan blijven doorgaan in deze periode van de corona crisis. Als het gaat om klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, kan wegvallen van fysiotherapie en oefentherapie gevolgen hebben voor onze patiënten, maar kan ook toenemende druk veroorzaken op de toch al overbelaste huisartsen en ziekenhuizen (KNGF, 17 maart 2020).

lees meer
bericht van 19 maart 2020

Vanwege de uitzonderlijke maatregelen van de overheid brengen we u graag ook via deze weg op de hoogte van de speciale uitzending van ParkinsonTV over het nieuwe coronavirus.

lees meer
bericht van 17 maart 2020

Wij kunnen beeldbellen met u. Kunt u of wilt u niet naar de praktijk komen, dan is er nu de mogelijkheid om via beeldbellen in contact te komen met uw behandelend therapeut.

lees meer
bericht van 15 maart 2020

Update over het Coronavirus en onze praktijk:
Onze 1 op 1 behandelingen met de patiënten gaan door!

Helaas worden alle groepstrainingen stopgezet tot 6 april 2020.

lees meer
bericht van 13 maart 2020

Alle therapeuten van Fysiotherapie Elisabeth zullen trachten de zorgverlening zoveel mogelijk te continueren, zowel in de praktijk als bij patiënten aan huis.

Om de verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan volgen wij de adviezen van het RIVM:

lees meer
bericht van 12 maart 2020

Uw rug doet steeds opnieuw pijn. De klacht aan uw nek komt wéér terug. Aan het eind van een lange werkdag weet u niet meer hoe u moet zitten om van de pijn af te komen. U kunt wachten tot dat de pijn uiteindelijk wegtrekt of denken dat er het er gewoon bij hoort.

lees meer
bericht van 05 maart 2020

Waarom lukt het wel om snel af te vallen voor een bruiloft of zonvakantie, maar vliegen de kilo’s er na gedane zaken weer net zo hard aan? Afvallen gaat niet over nooit meer chocolade of chips eten, maar over zelfbeheersing en bewustwording.

lees meer
bericht van 02 maart 2020

 

In 2019 verschenen nieuwe internationale beweegrichtlijnen voor na de diagnose kanker. Het is in Nederland goed gesteld met de mogelijkheid om tijdens en na de behandeling voor kanker te trainen, al dan niet onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut.

lees meer
bericht van 18 februari 2020

Afgelopen maandag bij Radar;
Minder vergoeding fysiotherapie voor COPD-patiënten heeft grote gevolgen. Zie onderstaand bericht:

http://kngf.m12.mailplus.nl/genericserv…/code/servlet/React…

bericht van 14 februari 2020

Afgelopen woensdag heeft ons team, zoals elk jaar, een herhalingscursus reanimatie gehad.
Iedereen is geslaagd!

bericht van 30 januari 2020

De medische trainingsgroep is nu ook op woensdag van 8.00 tot 9.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur! Er is nog plek. Doe je mee? Aanmelden kan via de balie of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bericht van 29 januari 2020

Er start weer een cursus babymassage op maandag 2 maart 2020 om 10 uur. Er zijn nog 2 plekjes vrij! Wil je meedoen meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

lees meer
bericht van 23 januari 2020

Weet u dat bijna 1,5 miljoen Nederlanders het afgelopen jaar te maken kregen met klachten vanuit de lage rug.

lees meer
bericht van 20 januari 2020

Sinds afgelopen week hebben wij kunst hangen van Agatha Bekker.

lees meer
bericht van 17 januari 2020

Voel je je al een tijdje futloos? Lukt het je niet om langdurig je gewicht onder controle te houden? Wil je kunnen minderen of stoppen met medicatie voor welvaartsziekten zoals diabetes type II?

lees meer
bericht van 30 december 2019

Wist u dat:

- Bewegen essentieel is voor het behoud van sterke botten. Denk dan vooral aan bot-belastende bewegingen zoals stevig wandelen of joggen en aan spierversterkende oefeningen.

lees meer
bericht van 20 december 2019

Vorige maand is onze fysiotherapeut, Bernadette Keijzer, naar het jaarlijks congres van het Dystonie netwerk geweest.

lees meer
bericht van 19 december 2019

Onze collega's van de Praktijk voor Kind en Jeugd Alkmaar is verhuisd. De praktijk is nu gevestigd op de Edisonweg 10 - 1821 BN Alkmaar

lees meer